Afspraak met herhalingspatroon toevoegen.

Wanneer er afspraak wordt toegevoegd aan de agenda van een gebruiker, staat de herhaling standaard op 'Eenmalig'. Om de afspraak met een herhalingspatroon toe te voegen zijn er verschillende mogelijkheden:

1. Voeg een afspraak toe en klik op Herhaling onder in het scherm:

2. De volgende herhalingen zijn mogelijk:

Herhaling Toelichting Inrichting
Iedere werkdag Beschikbaarheid van Maandag t/m vrijdag
  • Vul de einddatum in.
Dagelijks Beschikbaarheid elke dag of om de x dagen
  • Vul in om hoeveel dagen de beschikbaarheid moet worden toegevoegd.
  • Vul de einddatum in.
Wekelijks Beschikbaarheid om de x weken op de geselecteerde dagen
  • Vul in om hoeveel weken de beschikbaarheid moet worden toegevoegd.
  • Selecteer op welke dagen de beschikbaarheid moet worden toegevoegd.
  • Vul de einddatum in.
Maandelijks Beschikbaarheid om de x maanden op x weekdag
  • Vul in om hoeveel maanden de beschikbaarheid moet worden toegevoegd.
  • Vul in op welke eerste, tweede, derde, vierde of laatste 'dag'.
  • Vul in welk dag.
  • Vul de einddatum in.
Jaarlijks Beschikbaarheid om de x jaren
  • Vul in om hoeveel jaren de beschikbaarheid moet worden toegevoegd.
  • Vul de einddatum in

3. Maak een keuze en stel afhankelijk van de gekozen herhaling de vervolg parameters in.

4. Bevestig daarna met Opslaan