Overzicht geplande afspraken.

Via het Geplande afspraken overzicht krijg je in een oogopslag alle ingeplande afspraken te zien, die gepland zijn op de dag van vandaag en in de toekomst. Er wordt in dit overzicht gekeken naar alle ingeplande afspraken, inclusief afspraken die nog op ‘gereserveerd’ staan.

1. Navigeer naar het Agenda portaal en kies vervolgens links voor Geplande afspraken, het overzicht wordt geopend.
  2. De afspraken worden getoond, rechts in beeld heb je desgewenst nog de mogelijkheid om agenda’s van andere gebruikers waarvoor je geautoriseerd bent te (de)activeren in het overzicht.
  3. Vervolgens kan je in het overzicht:
    • Klikken op een afspraak om deze  in te zien en te bewerken.
    • Per kolom sorteren door bij de betreffende kolom de op- en neerwaartse pijlen aan te klikken.
    • Een datum selecteren om alleen de afspraken op de gekozen datum te tonen.
    • Het zoekveld gebruiken om afspraken op te zoeken. Er kan gezocht worden op:
      • Werknemer
      • Personeelsnummer
      • Werkgever
      • Eenheid
      • Locatie
  4. In het overzicht van de Geplande afspraken is er tevens een mogelijkheid om een Afspraak toe te voegen of gegevens te exporteren. Wanneer je als gebruiker klikt op de button ‘Afspraak toevoegen” wordt de planningswizard geopend en kan de afspraak worden toegevoegd.