Werknemer afspraak toevoegen

1. Navigeer naar het agendaportaal | Planningswizard, de planningswizard wordt geopend.
2. Standaard wordt de wizard geopend in het tabblad Werknemer afspraak.
3. Zoek een werknemer op, door 3 karakters in te vullen.
4. Geef de afspraak een onderwerp.

5. Na het invullen de medewerker, wordt de werknemer informatie getoond.
6. Selecteer een activiteit of een verrichting en wijzig, indien nodig, de standaard duur.
7. Selecteer een agenda of kies voor alle agenda's.

8. Na het selecteren van de agenda worden er resultaten getoond.
9. Zoek, indien nodig naar een resultaat. Er kan gezocht worden op:

• Weeknummer
  • Datum
  • Tijd

10. Klik op de agenda button om een afspraak te reserveren. Het afspraakdossier wordt geopend waarin de afspraakgegevens kunnen worden aangevuld.

11. Selecteer een locatie om de resultaten te filteren op de gekozen locatie.
12. Selecteer, indien nodig, een datum om de de resultaten te filteren op datum.
13. Selecteer, indien nodig, een tijd om de resultaten te filteren op tijd.
14. Vul, indien nodig, een opmerking in.
15. De resultaten worden getoond om basis van de selecties.
16. Klik op de agenda button om de afspraak te reserveren en het afspraakdossier te openen.