Agendagegevens exporteren of printen.

Het is mogelijk om een overzicht van de reserveringen of de geplande afspraken te exporteren naar PDF of Excel of de gegevens te printen.

1. Navigeer naar het Agenda portaal en kies vervolgens links voor ‘Reserveringen’ of voor ‘Geplande afspraken’, het betreffende overzicht wordt geopend.
  2. Maak indien gewenst gebruik van de beschikbare mogelijkheden:
    • Datum
    • Sortering
    • Beschikbare agenda’s
    • Aantal resultaten weergeven
  3. Selecteer boven het gegevens overzicht:
    • PDF export
    • Excel export
    • Print
  4. De op basis van de ingestelde parameters op het scherm beschikbare gegevens worden nu geëxporteerd of geprint.
Let op: Alleen de resultaten getoond op de pagina worden geëxporteerd of uitgeprint. Het is daarom van belang om eerst te zorgen dat alle informatie die je wilt exporteren zichtbaar is, daarna kan je dan de getoonde gegevens exporteren.