Beschikbaarheid toevoegen.

Hieronder wordt stapsgewijs toegelicht hoe de beschikbaarheid kan worden toegevoegd:

1. Navigeer naar het Agenda portaal en kies vervolgens links voor ‘Agenda’s’
  2. Het agendaoverzicht wordt geopend, selecteer rechts in beeld de agenda van de gebruiker waarvoor de beschikbaarheid moet worden opgegeven.
  3. Dubbelklik op een datum/tijdstip om de beschikbaarheid toe te voegen.
  4. De geselecteerde datum wordt getoond. Wijzig indien nodig:
    1. de datum, starttijd en eindtijd van de beschikbaarheid.
    2. Selecteer de standaard sortering.
    3. Selecteer de locatie waarvoor de beschikbaarheid wordt toegevoegd.
    4. Selecteer de verrichting die gepland kunnen worden binnen deze beschikbaarheid.
    5. Geef, indien nodig, een beschrijving.
    6. Vink de optie “Verbergen in Wizard’ aan, wanneer de beschikbaarheid (nog) niet zichtbaar mag zijn in de planningswizard.
  5. De herhaling, rechts boven,  staat standaard op Eenmalig. De beschikbaarheid wordt dan alleen op de geselecteerde datum/tijdstippen toegevoegd. Indien de beschikbaarheid periodiek is kan je via deze optie aangeven met welke interval de beschikbaarheid in de agenda moet komen van de gebruiker.
  6. Bedrijven, rechtsboven: Selecteer één of meerdere werkgevers, indien de beschikbaarheid alleen voor een of meer specifieke werkgevers moet worden toegevoegd. Laat je dit leeg, dan geldt de beschikbaarheid voor alle werkgevers in het systeem aanwezig.
  7. Klik op Opslaan om de beschikbaarheid toe te voegen.