Agenda overzicht

Inleiding

Het agenda overzicht toont van de beschikbare agenda's de afspraken en beschikbaarheden. Het is alleen mogelijk een afspraak in te plannen, indien de beschikbaarheid is ingevoerd.

In het agenda overzicht is het mogelijk om:

• Beschikbaarheid toe te voegen
  • Afspraken te raadplegen
  • Afspraken toe te voegen
  • Agenda overzicht af te drukken

In dit artikel wordt het agenda overzicht nader toegelicht.

Agendaoverzicht

1. Navigeer naar het Agenda portaal | Agenda, een agenda overzicht wordt geopend.
2. De geselecteerde maand en weeknummer wordt getoond.
3. De geselecteerde datum van/tot wordt getoond.
4. Klik op Vandaag om het overzicht van vandaag in te zien.
5. Klik op Dag of Week en de pijlen om tussen de dagen/weken te navigeren.
6. Klik om het geselecteerde overzicht af te drukken.
7. Er zijn verschillende filters beschikbaar. Standaard zijn alle filters geactiveerd. Vink een filter uit om afspraken die voldoen aan het filter niet te tonen.
8. Overzicht van de beschikbare agenda's. De agenda licht groen gekleurd, is de geselecteerde agenda. In dit voorbeeld is dit de agenda van B. Langen (arts).
9. De blauwe blokken tonen de beschikbaarheid van de geselecteerde agenda.
10. Ingeplande afspraak. Navigeer met de muis over de afspraak, om de details in te zien of dubbelklik om het afspraakdossier te openen.  Betekenis afspraakicoontjes:

Afspraakicoon Toelichting
mceclip0.png Afspraakstatus: Definitief/gereserveerd
mceclip1.png Afspraakstatus: No show/geannuleerd
mceclip2.png Afspraakstatus: Show/teruggekoppeld/uitgevoerd
mceclip3.png Afspraakstatus: Verlof/Niet beschikbaar

11. De datum van vandaag is herkenbaar aan de afwijkende kleur.