Medewerker uit dienst melden

Op deze pagina vindt u hoe u een medewerker uit dienst meldt.

Een medewerker uit dienst melden kan middels het aanpassen van het contract. Volg de stappen die hieronder beschreven worden.

mceclip0

Contract wijzigen

1. Hiervoor gaat u naar Medewerkers en klikt u op de desbetreffende medewerker.
  2. Zorg dat u in het Medewerkersdossier zit (geel in screenshot) en kies voor tabblad Dienstverbanden (groen in screenshot).
  3. Klik op de contractregel (blauw in screenshot).
  4. Vul hier de einddatum in.
  5. Klik op Opslaan

N.B.: Indien de medewerker een einddatum van het contract heeft die in de toekomst ligt zal de medewerker tót het verstrijken van deze datum nog getoond worden in de lijst Medewerkers. Na het verstrijken van de einddatum zal de medewerker automatisch getoond worden in de lijst Medewerkers uit dienst.