Medewerker verwijderen

Naast dat u gegevens van de medewerker kunt wijzigen kunt u tevens een medewerker verwijderen. Let wel op dat alle gegevens van de medewerker worden verwijderd nadat u op na de waarschuwing doorgaat. In sommige gevallen kunt u de medewerker niet verwijderen, hier geeft Dotweb Cloud een melding van.

U kunt de medewerker als volgt verwijderen:

1. Indien er een dossier aanwezig is: Verwijder documenten/notities uit het dossier.

mceclip1

2. Verwijder het dossier onder tabblad Gegevens van het dossier > linksonder op Verwijderen.

3. Verwijder de medewerker onder Medewerkergegevens > Wijzigen > linksonder op Verwijderen.

mceclip0