(Deel)hersteldmelden

ALGEMEEN

Binnen het werkgeverportaal is het mogelijk een (deel) herstel melding toe te voegen van een medewerker.

HERSTELD MELDEN

1. Navigeer naar het Werkgeverportaal en klik op Hersteld melden.

Een medewerker selecteren kan op de volgende twee manieren:

2. Het zoekveld voor het selecteren van een medewerker wordt geopend. Voer minimaal 3 karakters in om te zoeken op een medewerker.
3. Selecteer de medewerker door te klikken op de naam.
of

4. Selecteer een medewerker uit het overzicht van medewerkers met verzuim.
5. Selecteer een herstel reden.
6. Vul, indien nodig, bijvoorbeeld bij deelherstel, het percentage of aantal uren arbeidsongeschikt in. Als één van velden wordt ingevuld, wordt automatisch het andere veld berekend en ingevuld.
7. Indien er bij betreffende medewerker een vangnet bekend is, wordt deze getoond.
8. Afhankelijk van de inrichting wordt het dossier automatisch afgerond. Dit betekent niet direct dat de taken ook zijn afgerond, dit is afhankelijk van de inrichting.
9. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren. Het takenoverzicht van betreffende medewerker wordt geopend.

hersteld