Toegang krijgen tot het medische portaal.

Als medische gebruiker van Visma Verzuim DWC ben je verplicht om je BIG nummer in te vullen in het systeem voordat je toegang kan krijgen tot het Medische Portaal. Wanneer je jouw persoonlijke BIG nummer in het systeem invoert zal het systeem een controle doen op basis van de in het BIG register bekende gegevens, zoals naam en achternaam. Wanneer de ingevulde gegevens overeenkomen met de in het BIG register bekende registratie wordt het Medische Portaal voor jou als gebruiker vrijgegeven.

Nadat je het gebruikersaccount hebt geactiveerd en je wachtwoord en MFA methode hebt ingesteld volg je de onderstaande stappen om je BIG nummer in het systeem vast te leggen:

1. Log in in Visma Verzuim DWC met gebruikersnaam, wachtwoord en de door jou gekozen MFA methode
  2. Je komt nu op het Portalenscherm van Visma Verzuim DWC:
  1. Je ziet hier nu dus nog niet het Medische Portaal tussen staan. Log daarom eerst in in het Casemanagement Portaal.
  2. Ga vervolgens rechtsboven in het scherm naar het Poppetjes Icoon:

1. Kies de optie ‘Mijn Account’.
  2. Links in beeld heb je een aantal verschillende menu opties
  3. Ga nu naar de menu optie BIG-registratie.
  4. Vul nu het BIG nummer in waarmee jij geregistreerd staat in het BIG Register, zorg er voor dat alle gegevens exact overeenkomen met het BIG register.
  5. Klik rechts onderaan op Opslaan.
  6. Visma Verzuim DWC controleert nu het BIG nummer en indien deze klopt zie je in het vervolgscherm ook een groen vinkje staan achter het ingevulde BIG nummer.
  7. Log vervolgens uit, en log weer geheel opnieuw in.
  8. Nu zie je de optie om naar het Medische Portaal te gaan.