Gesloten dossiers

In het overzicht Gesloten dossiers worden de afgeronde dossiers getoond waar jij als gebruiker voor bent geautoriseerd. Vanuit dit overzicht kan er naar het betreffende dossier van de geselecteerde medewerker genavigeerd worden. Het overzicht kan naar wens worden ingericht door extra kolommen of filters toe te voegen.

1. Ga via het linkermenu naar Gesloten dossiers.
  2. Het onderstaande overzicht, of afhankelijk van het portaal waarin je werkt een soortgelijkend overzicht, opent nu: