Rapportageportaal

Verbetering in rapportage Statistieken

Wanneer je vanaf nu in de rapportage Statistieken een organisatorische eenheid deselecteert, zorgt Visma Verzuim DWC automatisch voor een recursieve deselectie van alle onderliggende eenheden.
Dit betekent dat wanneer je als gebruiker een bepaalde organisatorische eenheid uitschakelt, alle onderliggende eenheden ook gedeselecteerd worden. Hetzelfde geldt voor het uitschakelen van een organisatorische eenheid. Door deze aanpassing hoef je dus niet meer handmatig iedere individuele eenheid uit te schakelen. Dit scheelt je veel tijd en voorkomt de kans op fouten.

Naam van de arbodienst toegevoegd aan het rapport Verzuim voor Inkomensverzekeraars

De naam van de arbodienst is toegevoegd aan rapportage Verzuim voor inkomensverzekeraars. Vanaf nu wordt de naam van de arbodienst opgenomen, waarmee je voldoet aan de vereisten van de verzekeraar. Veel van onze gebruikers werken samen met een arbodienst. Verzekeraars verlangen dat deze informatie in de rapportage staat. Deze update zorgt ervoor dat je rapport volledig voldoet aan deze specifieke eis.