Algemeen

Titels UWV-formulieren gewijzigd

Er zijn enkele aanpassingen doorgevoerd in de titels van UWV-formulieren om de duidelijkheid en nauwkeurigheid te vergroten. Er verscheen bij het kiezen van UWV-formulier (Gedeeltelijk) herstel bij vangnet een formulier, bedoeld voor het doorgeven van wijzigingen bij WAZO-verlofaanvragen. Dit formulier is niet bedoeld voor het melden van gedeeltelijk herstel na vangnet. Om die reden hebben we de titels van de volgende UWV-formulieren gewijzigd.

• Wijziging herstelpercentage bij vangnet is vervangen door (Gedeeltelijk) herstel bij vangnet
  • (Gedeeltelijk) herstel bij vangnet is vervangen door Wijziging doorgeven bij vangnet

Veld Dossierindeling automatisch gekozen bij gekoppelde notitiesoort

Vanaf nu wordt bij het aanmaken van een notitie het bijbehorende veld Dossierindeling automatisch ingevuld.

Hoe werkt het? Wanneer je de notitiesoort selecteert, wordt automatisch de gekoppelde Dossierindeling geselecteerd. Dit resulteert in een efficiënte workflow, waardoor je als gebruiker meer tijd kan besteden aan de kern van verzuimbeheer.

Verzuimfrequentie zichtbaar in overzicht openstaande dossiers

We hebben een verbetering doorgevoerd in het overzicht Openstaande dossiers. Vanaf nu kun je snel de afwezigheidsfrequentie van de afgelopen 12 maanden voor elk dossier zien dankzij de toegevoegde kolom Verzuimfrequentie. Deze directe status stelt de dossierverantwoordelijke in staat om, indien nodig, direct actie te ondernemen zonder heen en weer te hoeven klikken tussen rapportages en dossiers.

Sorteerwijziging: Kolom Dossierverantwoordelijke correct weergegeven

Zoals eerder aangekondigd in onze recente Product Update, hebben we een wijziging in de manier van sorteren doorgevoerd. Op werkgeverniveau is het veld Verzuimmanager te vullen met de dossierverantwoordelijke voor de desbetreffende werkgever. Deze informatie wordt gebruikt in verschillende overzichten. Vanaf nu zie je onder andere in het overzicht Openstaande dossiers en Openstaande taken dat de kolom Dossierverantwoordelijke correct is gesorteerd. Vanaf deze release wordt deze kolom niet meer gesorteerd op voorvoegsel (bijv. Van Duin), maar op achternaam (bijv. Duin, van). Deze verbetering helpt bij een nog nauwkeurigere weergave van de verantwoordelijke personen, waardoor je belangrijke informatie snel en overzichtelijk kunt vinden. Vanaf nu gaan we ook andere velden en kolommen op de juiste manier sorteren. Dit zorgt voor een consistente en accurate weergave van gegevens in al onze overzichten.