Digitaal ondertekenen door werknemers nu mogelijk

Vanaf nu digitaal ondertekenen mogelijk door werknemers

Zoals eerder aangekondigd in de releasenotes van juni, hebben we een wijziging doorgevoerd in de manier waarop digitale handtekeningen kunnen worden geplaatst. Met deze ontwikkeling is het voor gebruikers mogelijk om op een uniforme manier een digitale handtekening in een sjabloondocument te plaatsen.

Vanaf de release van afgelopen woensdag 1 november is deze functionaliteit ook beschikbaar in het werknemerportaal. Dit betekent dat ook werknemers nu eenvoudig documenten kunnen ondertekenen!

Als je wilt weten hoe je dit kunt configureren, vind je gedetailleerde instructies in dit Help-artikel. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe werknemers hun handtekening in een document kunnen plaatsen.