Vooraankondiging aanpassing sortering

In de komende periode wordt de sortering in overzichten in Visma Verzuim DWC aangepast en verbeterd. Dit betekent dat er vanaf de wijziging nauwkeuriger kan worden gesorteerd op achternaam. De aanpassing betreft het volgende:

In de huidige situatie wordt bijvoorbeeld de naam De Vries gesorteerd op het tussenvoegsel De. In de nieuwe situatie wordt gesorteerd op de achternaam zelf en niet meer op tussenvoegsel, dus op het woord Vries. Door deze aanpassing geeft de sortering een overzichtelijker resultaat, omdat het bijvoorbeeld het tussenvoegsel de veel vaker voorkomt dan de achternaam zelf.

We informeren je uiteraard via onze product update wanneer deze aanpassing plaatsvindt in Visma Verzuim DWC.