Overzichten en functies.

Op diverse plekken binnen Visma Verzuim DWC is er de mogelijkheid om kolommen aan te passen en filters aan te brengen in de getoonde overzichten:

Met deze functionaliteit kan je makkelijk en snel de op het scherm gepresenteerde informatie ordenen, aanvullen en afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Je kan onder meer:

• Zoeken: Het gebruik van de zoekfunctie om gericht te zoeken.
  • Overzicht instellen als favoriet
  • Links in een nieuw tabblad openen: als je dit aanvinkt en je klikt bijvoorbeeld een dossier open dan opent het dossier in een nieuw tabblad en niet in het bestaande tabblad van je browser
  • Export functie: hiermee exporteer je de op het scherm getoonde gegevens naar:
    • PDF
    • Excel
  • Printen
  • Selecteren van kolommen: hiermee kan je instellen welke kolommen jij als gebruiker graag in het overzicht wilt zien. Met het groene plusje kan je vervolgens kolommen toevoegen, of je kan hier kolommen verwijderen. Ook pas je door middels van de pijltjes makkelijk de volgorde van de kolommen aan.
  • Selecteren filters: door het gebruik maken van filters kan je makkelijk specifieke gegevens zichtbaar maken in het overzicht. Bijvoorbeeld door te filteren op een specifiek dossier soort of een specifieke werkgever. Het is ook mogelijk een combinatie van verschillende filters toe te passen.
  • Kolommen sorteren: door middel van de pijltjes