Een dossier opzoeken.

Je kan dossiers op 4 manieren terug vinden in het Casemanager portaal.

1. De eerste mogelijkheid is het opzoeken van openstaande dossiers die op het dashboard staan nadat je bent ingelogd. Hier vind je in een oogopslag alle openstaande dossiers waarvoor jij als gebruiker bent geautoriseerd.
  2. De tweede mogelijkheid is het opzoeken van dossiers via het overzicht ‘Dossiers’ in de navigatiebalk in de linker kolom en vervolgens naar de optie Openstaande dossiers te gaan. Middels de filtermogelijkheid kan je eenvoudig een selectie en volgordelijkheid van de dossiers aanpassen.
  3. De derde mogelijkheid is het opzoeken van dossiers via de zoekmodule te vinden in de linker kolom. Door op het pijltje naast de zoekmodule te klikken kan je kiezen voor een dossier zodat je gericht naar een dossier kan zoeken, bijvoorbeeld door op de naam van de werknemer te zoeken.
  4. De vierde mogelijkheid is om eerst naar de werknemer te gaan in het systeem en vervolgens naar het overzicht van de Dossiers te gaan (via het ‘bruine mapje’). Hier staan alle in het systeem aanwezige dossiers waarvoor jij als gebruiker bent geautoriseerd.