Een afdeling opzoeken.

Je kan binnen Visma Verzuim DWC naast het opvoeren van werkgevers ook afdelingen aanmaken onder de werkgever, om zodoende een organogram in te richten.

Wanneer er een organisatiegelaagdheid aanwezig is maak je deze inzichtelijk door in de linkerkolom naar de optie Werkgevers te gaan, vervolgens selecteer je werkgeverstructuur. Nu krijg je een overzicht van de Werkgever(s)gegevens waarvoor jij geautoriseerd bent. Door nu op de naam van een werkgever te klikken krijg je de onderliggende afdeling zichtbaar in de kolom rechts. Je kan op deze manier ‘downdrillen’ naar de onderste laag. Wanneer er werknemers op de afdeling staan zal je wanneer je de afdelingsnaam aanklikt in de kolom rechts de werknemernamen zien verschijnen.