Een werkgever opzoeken.

Actieve werkgever

Je kan binnen Visma Verzuim DWC een actieve werkgever op 2 manieren zoeken in de linkerkolom van het Casemanagement Portaal:

1. De eerste mogelijkheid is het opzoeken van een werkgever via de zoekmodule, te vinden in de linkerkolom (rood omlijnd in onderstaande print screen). Door op het pijltje naast de zoekmodule te klikken kan je kiezen voor Organisatorische eenheden zodat je de werkgever kan opzoeken. Middels het filter kan je eenvoudig een selectie en volgordelijkheid van werkgevers tonen.

2. De tweede mogelijkheid is het opzoeken van een werkgever via het overzicht Werkgeverstructuur (groen omlijnd in onderstaande printscreen). Nadat je op de Werkgeverstructuur klikt, word je doorverwezen naar de lijst met actieve werkgevers.

Inactieve werkgever

Op de pagina Inactieve werkgevers zie je de werkgevers waarvan het contract is beëindigd en de einddatum van het contract in het verleden ligt. Je komt op deze pagina door in de navigatiebalk in de linkerkolom van het dashboard onder werkgeverstructuur de knop inactieve werkgevers te selecteren (zie onderstaand print screen).