Werknemer verwijderen.

Indien je een werknemer wilt verwijderen omdat deze bijvoorbeeld foutief is aangemaakt kan dit in Visma Verzuim DWC door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar het overzicht Werknemers, Zoek de werknemer op die je wilt verwijderen en klik op de betreffende regel.
  2. Indien er een dossier aanwezig is moet je eerst de in het dossier aanwezige documenten en/of notities verwijderen uit het dossier
  3. Verwijder nadat het dossier leeg is het dossier zelf
  4. Nadat alle dossiers zijn verwijderd, ga je naar de werknemerskaart, tabblad Gegevens en selecteer je rechts in beeld de optie Wijzigen.
  5. Links onder zie je nu de knop Verwijderen.
  6. Het systeem geeft nu een bevestiging dat je de werknemer gaat verwijderen, klik op Ja.
  7. Je gaat nu terug naar het Dashboard van Visma Verzuim DWC.
LET OP!  Alle gegevens van de werknemer worden verwijderd als je na de waarschuwing doorgaat, dit kan niet ongedaan worden gemaakt! In sommige gevallen kan je de werknemer niet verwijderen (bijvoorbeeld als er nog actieve dossiers zijn), het systeem geeft hier een melding van.