Werknemer toevoegen

Dit artikel beschrijft hoe je een nieuwe werknemer aanmaakt in Visma Verzuim DWC:

1. Ga in het linker menu onderin naar de optie Werknemer toevoegen.
  2. Vervolgens vul je eerst de achternaam in van de werknemer die je wilt toevoegen en klik je op zoeken. Dit is een extra controle in het systeem bedoeld om eventuele dubbele invoer te voorkomen.
  3. Indien het systeem aangeeft dat de werknemer niet is gevonden, of de op te voeren werknemer staan niet in de gepresenteerde resultaten, selecteer je de optie Nieuwe werknemer toevoegen.
  4. Vervolgens vul je de werkgevernaam in waar de werknemer werkzaam gaat zijn en klik op Zoeken. Vervolgens selecteer je de werkgever waar je de werknemer aan wilt maken. De optie niet gevonden, nieuwe werkgever toevoegen laten we hier buiten beschouwing.
  5. Vul nu alle gevraagde informatie zo compleet mogelijk in. De geel gearceerde velden zijn verplichte velden in het systeem, deze moeten minimaal worden ingevuld.
  6. Nadat alle gevraagde gegevens zijn ingevuld, klik je rechtsonder op opslaan. De werknemer wordt nu aangemaakt in het systeem.