Afdeling verwijderen.

Indien je een afdeling wilt verwijderen omdat deze bijvoorbeeld foutief is aangemaakt kan dit in Visma Verzuim DWC door de volgende stappen te volgen:

• Kies links in het menu de optie Werkgeverstructuur onder Werkgevers.
  • Zoek vervolgens via de Boomstructuur (van links naar rechts weergegeven in Visma Verzuim DWC) de betreffende afdeling op die je wilt wijzigen.
  • Klik rechts van de afdelingsnaam op het tandwieltje.
  • In het overzichtsscherm dat nu opent zie je alle relevante afdelingsgegevens. Klik rechtsboven op wijzigen.
  • Links onder zie je de knop Verwijderen.
  • Het systeem geeft nu een bevestiging dat het de afdeling gaat verwijderen, klik op Ja.
  • Je gaat nu terug naar het Dashboard van Visma Verzuim DWC.
LET OP!  Alle gegevens van de afdeling worden verwijderd als je na de waarschuwing doorgaat, dit kan niet ongedaan worden gemaakt! In sommige gevallen kan je de afdeling niet verwijderen (bijvoorbeeld als er nog actieve werknemers zijn), het systeem geeft hier een melding van.