Afdeling wijzigen of inactief maken.

Indien je een afdeling wilt wijzigen doe je dit door middel van de onderstaande stappen:

1. Kies links in het menu de optie Werkgeverstructuur onder Werkgevers.
  2. Zoek vervolgens via de Boomstructuur (van links naar rechts weergegeven in Visma Verzuim DWC) de betreffende afdeling op die je wilt wijzigen.
  3. Klik rechts van de afdelingsnaam op het tandwieltje
  4. In het overzichtsscherm dat nu opent zie je alle relevante afdelingsgegevens. Klik rechtsboven op wijzigen. Indien je de afdeling inactief wilt maken geef je een einddatum op.
  5. Pas of vul de gegevens aan waar nodig, en klik rechtsonder op Opslaan.
  6. Je gaat nu terug naar het overzichtscherm met afdelingsgegevens.