Werkgever verwijderen.

Wanneer je een werkgever wilt verwijderen omdat deze bijvoorbeeld foutief is aangemaakt kan dit in Visma Verzuim DWC door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar werkgever structuur in het dashboard in de linker kolom
  2. Klik op het tandwiel icoontje rechts op de regel van de werkgever die je wilt verwijderen
  3. Je wordt nu doorverwezen naar de pagina ‘Werkgever wijzigen’.
  4. Links onderin de pagina zie je de knop ‘Verwijderen’.
LET OP!  Alle gegevens van de Werkgever worden verwijderd als je na de waarschuwing doorgaat, dit kan niet ongedaan worden gemaakt! In sommige gevallen kan je de Werkgever niet verwijderen (bijvoorbeeld als er nog actieve werknemers zijn), het systeem geeft hier een melding van