Werkgever wijzigen of inactief maken.

Als je de gegevens van een werkgever wilt verrijken of wilt actualiseren ga je als volgt te werk:

1. Kies links in het menu de optie Werkgever overzicht onder Werkgevers.
  2. Selecteer de werkgever.
  3. Pas of vul de gegevens aan waar nodig.
  4. Indien je de werkgever inactief wilt maken ga je naar het onderdeel Dienstverlening en ERD Periodes en selecteer je een of meer contractregels die je wil inactiveren. In het scherm dat opent wijzig je de waarde Contractstatus naar Beëindigd en vul je de daadwerkelijke einddatum in.
  5. Nadat je de gegevens van de Werkgever hebt aangevuld of aangepast, klik je rechtsonder in de pagina op opslaan