Werkgever toevoegen.

Het kan voorkomen dat er een werkgever toegevoegd moet worden in Visma Verzuim DWC. Afhankelijk van bij wie in jouw organisatie deze taak belegd is kan het zijn dat de functionaliteit is geactiveerd in het Casemanager Portaal. Om een werkgever toe te voegen volg je de onderstaande stappen:

1. Kies links in het menu de optie Werkgeverstructuur onder Werkgevers.

2. Selecteer vervolgens links in het menu, of rechts bovenin, de optie Werkgever toevoegen

3. Het formulier om een werkgever toe te voegen wordt nu geopend. Je dient alle gele ( vereiste) velden in te vullen, mocht je hierin iets vergeten zijn in te vullen dan krijg je een melding vanuit het systeem. Wij adviseren om bij eventuele onduidelijkheden over invulvelden altijd te overleggen met de applicatiebeheerder over de te maken keuzes.

4. Nadat je de gegevens van de Werkgever hebt ingevoerd, klik je rechtsonder in de pagina op opslaan

5. De werkgever wordt nu opgeslagen en is zichtbaar onder de menuoptie Werkgever overzicht en onder Werkgeverstructuur.