Overzicht vrije taken.

ALGEMEEN

Wanneer een medewerker bijvoorbeeld wordt ziek gemeld in Visma Verzuim DWC, wordt het gekoppelde protocol gestart. Een protocol is opgebouwd uit verschillende type taken. Taken die bijvoorbeeld uitgevoerd moeten worden ten behoeve van het UWV of taken die bijvoorbeeld door de beheerder zijn ingericht vanuit de organisatie.

Vrije taken zijn taken die door een gebruiker kunnen worden toegevoegd aan het dossier. Denk hierbij aan het telefonisch contact opnemen van een zieke medewerker.

OVERZICHT VRIJE TAKEN

1. Naam van de taak.
2. Type van de taak.
3. Het aantal dagen waarbinnen de taak kan worden afgerond voordat het de status 'Te laat' krijgt.
4. De taak wordt na afronden van het dossier afgerond bij status Actief.
5. Een groene vink wordt getoond wanneer de taak actief is.
6. Mogelijkheid om een nieuwe vrije taak toe te voegen.
7. Zoekfunctie op protocol of taaknaam.

VRIJE