Vraagstelling bedrijfsarts sjabloon

ALGEMEEN

Voor een werkgever of casemanager is het mogelijk een vraagstelling te formuleren voor de bedrijfsarts. Om de werkgever of casemanager hierbij te ondersteunen kan een sjabloon gemaakt worden. Het sjabloon is als 'Vraagstelling bedrijfsarts' toe te voegen aan het dossier van de medewerker. Deze vraagstelling zal in het medische portaal zichtbaar zijn voor de bedrijfsarts.

Het is noodzakelijk dat de gebruiker lid is van een rol die een vraagstelling bedrijfsarts mag toevoegen.

VOORWAARDEN

• Functie om de vraagstelling toe te voegen moet zijn geactiveerd binnen de rollen van de werkgever.
  • Functie om de vraagstelling toe te voegen moet zijn geactiveerd binnen de rollen, van de arbodienst.

STAPPEN

1. Navigeer naar Admin portaal | Basisgegevens | Vraagstellingen bedrijfsarts, klik op Toevoegen.

2. Geef de vraagstelling een titel.
3. Selecteer een werkgever en/of werkgever indeling waar de vraagstelling voor beschikbaar wordt gemaakt.
4. Stel het sjabloon op.
5. Maak gebruik van de placeholders door deze aan te klikken. Een placeholder zal de informatie voor invullen. In onderstaand voorbeeld de aanhef van de bedrijfsarts, mits deze gevuld is!
6. Klik op Opslaan om de vraagstelling op te slaan.