SMS sjablonen

ALGEMEEN

Het is mogelijk om  standaard sms-sjablonen in te richten die u kunt gebruiken binnen uw organisatie of uw werkgever. Zo draagt u zorg voor eenheid in uw communicatie.

Het sms-sjabloon kan worden gekoppeld aan een signaal, wanneer er gekozen wordt voor een SMS.

VOORWAARDEN

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Sjablonen | SMS en klik op Toevoegen.

2. Vul een naam in voor het sjabloon.
3. Selecteer een werkgever die het sjabloon gebruikt.
4. Selecteer een sjablooncategorie.
5. Selecteer, indien nodig, een werkgeverindeling.
6. Vul een standaard tekst in.
7. Standaard is het sjabloon actief, vink de optie indien nodig uit.
8. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.