E-mail sjablonen

ALGEMEEN

Het is mogelijk om  standaard e-mailsjablonen in te richten die u kunt gebruiken binnen uw organisatie of uw werkgever. Zo draagt u zorg voor eenheid in uw communicatie.

Binnen het e-mailsjabloon kan gebruik worden gemaakt van verschillende placeholders. Een placeholder haalt de data op die binnen Dotweb beschikbaar is. De placeholder 'Verzuimmeldingsdatum' toont bij het sturen van een e-mailbericht de verzuimmeldingsdatum van de geselecteerde medewerker.

VOORWAARDEN

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Sjablonen | Document en klik op Toevoegen.

2. Vul een naam in voor het sjabloon.
3. Selecteer een werkgever, die gebruik mag maken van het sjabloon.
4. Selecteer een type.
5. Selecteer een sjablooncategorie.
6. Selecteer, indien nodig een werkgeverindeling.
7. Indien een bijlage met het e-mailbericht meegestuurd moet worden, selecteer hier het document.
8. Vink een optie aan:

Optie Toelichting
Medisch Sjabloon is ten behoeve van het medisch dossier
Verzuim Sjabloon ten behoeve van de verschillende verzuimdossiers
HR Sjabloon ten behoeve van het medewerkersdossier
Signaal Sjabloon om te koppelen aan een signaal

9. Gebruik de verschillende opmaak mogelijkheden om een documentsjabloon op te stellen.
10. De placeholders zijn gegroepeerd. Klik op een groep om de inhoud te zien. Klik op een placeholder.
11. De placeholder wordt toegevoegd binnen de tekst waar de cursor is geplaatst.
12. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.