Gebruikersrollen.

ALGEMEEN

Visma Verzuim DWC beschikt over veel functionaliteiten. Bij het aanmaken van een (gebruikers)rol kan er bepaald worden over welke functionaliteiten een gebruiker met deze rol mag beschikken. Op deze wijze kan er bijvoorbeeld per discipline of per functie een rol aangemaakt worden.

Naast het bepalen over welke functionaliteiten een gebruiker mag bezitten wordt er onder andere ook bepaald welke specifieke rechten een gebruiker krijgt op onderstaande onderdelen:

• Dossierindelingen
  • Documentsoorten
  • Notitiesoorten
  • Uploadsoorten
  • UWV-documenten
  • Taken
  • Ontvangen signalen
  • Et cetera