Bij toewijzen taak alleen geautoriseerde gebruikers zichtbaar

Zowel een taak in een dossier als een vrije taak kan opnieuw worden toegewezen aan een andere gebruiker door de optie Toewijzen. De lijst toonde tot nu toe alle gebruikers en dus ook de gebruikers die niet voldoende permissie hebben om de taak uit te voeren.
Met deze ontwikkeling worden alleen de gebruikers getoond die geautoriseerd zijn om de taak uit te voeren, overeenkomstig de configuratie in het Admin portaal.

Na 4 inlogpogingen wordt het account kortstondig geblokkeerd

Na 4 foutieve inlogpgingen word je account voor 15 minuten geblokkeerd. Voorheen was dit 10 minuten. Hiermee voldoen we aan richtlijnen op het gebied van security zoals deze in de markt gangbaar zijn.

Alle vrije taken worden getoond bij het toevoegen van een taak

In het Admin portaal kunnen vrije taken worden aangemaakt middels de optie Workflow > Vrije taken. In het dossier is het met de knop Taak toevoegen mogelijk een van deze vrije taken aan het dossier toe te voegen.
Wanneer er echter veel vrije taken zijn aangemaakt in het Admin portaal, werden bij het taak toevoegen niet alle vrije taken getoond. Vanaf deze release is dit opgelost en worden alle vrije taken getoond.

URL voor Web Consult correct in een template weergegeven

In het Admin portaal is het mogelijk om een URL in te voeren om een Web consult te kunnen afnemen vanuit de agenda. Met de placeholder [[WEBCONSULT_LINK]] is deze URL in een document te plaatsen. Deze URL werkte echter niet. Met deze ontwikkeling is dit opgelost en kan een Web consult weer correct gecommuniceerd worden.