Casemanagement portaal

Adres ingesteld als primair na import werknemer

Wanneer er in Visma Verzuim DWC werknemers worden geïmporteerd, wordt het telefoonnummer als primair ingesteld. Dit was echter niet het geval voor het adres. Vanaf nu wordt het eerste adres dat wordt geïmporteerd, ingesteld als primair. Dit is uiteraard achteraf te wijzigen in de werknemergegevens.

Openstaande taak navigeert naar correcte dossier

Vanuit de openstaande takenlijst is er een mogelijkheid direct naar het betreffende dossier te navigeren. Voor taken gekoppeld aan de werkgever werd echter niet genavigeerd naar de betreffende werkgever, maar naar een medewerker. Vanaf deze release is dit probleem opgelost.

Deze optie is in te stellen in het Admin portaal via Overzichten > Taakoverzichten > Openstaande taken (of een ander takenoverzicht). Hier kan de optie Directe taakafhandelingsmogelijkjheid worden aangevinkt.

Tooltips op werknemerkaart

Op de werknemerkaart zijn iconen te vinden voor de betreffende velden, zoals Roepnaam, Personeelsnummer en Geboortedatum. Om deze velden te verduidelijken worden vanaf nu tooltips weergegeven. Wanneer over het icoon wordt ‘gehooverd’ met de muis, wordt de naam van het betreffende veld getoond.

Inhoud widget Laatste e-mailcommunicatie op dashboard

Op het dashboard is het mogelijk om een widget weer te geven die de laatste e-mailcommunicatie laat zien (widget Laatste e-mailcommunicatie). In sommige gevallen werkte deze widget niet en bleef deze laden. Met deze ontwikkeling is dit opgelost en worden de laatst verstuurde e-mails weer getoond op het dashboard.