Afbeeldingen in sjablonen

Het aanpassen van de afbeelding in een sjabloon werkt als volgt:

1. Log in in het Admin portaal.

2. Klik op 'Sjablonen'.

3. Kies het type sjabloon waarvan je een sjabloon wil aanpassen (bijvoorbeeld 'Document, 'Notitie of 'E-mail').

4. Kies het betreffende sjabloon waarin je een afbeelding aan wil passen.

5. Indien de afbeelding niet meer werkt door bovengenoemde wijziging, ziet de afbeelding er ongeveer als volgt uit:

6. Indien je de betreffende afbeelding niet lokaal op je computer hebt opgeslagen, moet je deze eerst downloaden.

Dit doe je door te dubbelklikken op de afbeelding die niet wordt weergegeven. Vervolgens kan je in het veld 'URL' de URL van de afbeelding terugvinden, indien de betreffende afbeelding linkt naar een afbeelding die online staat. Als je deze URL bezoekt middels je browser, kan je de afbeelding downloaden en lokaal op je computer opslaan.

7. Verwijder vervolgens de afbeelding welke niet meer wordt weergegeven uit het betreffende sjabloon.

8. In stap 6 heb je de afbeelding lokaal op je computer opgeslagen. Zoek het betreffende bestand lokaal op je computer op, en open deze. Vervolgens kan je met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en kiezen voor 'Kopiëren'.

9. In het sjabloon klik je met de linkermuisknop op de plek waar je de afbeelding in het sjabloon wil plaatsen, en kies je voor de toetsencombinatie 'Control + V' op je toetsenbord. Hiermee plak je de afbeelding in het sjabloon.

10. De laatste stap is het klikken op de knop 'Opslaan'.