Overzicht exporteren of printen.

Het is mogelijk om de overzichten te exporteren naar PDF, Excel of te printen. De gegevens in de export of de afdruk komt overeen met de gegevens getoond in het overzicht. Dit betekent onder andere dat het aantal resultaten dat wordt getoond, ook worden geëxporteerd of worden afgedrukt. Indien alle resultaten moeten worden geëxporteerd of worden afgedrukt, moet het aantal resultaten weergeven worden gewijzigd naar alle resultaten.

1. Navigeer naar het overzicht en controleer het aantal weergegeven resultaten en wijzig indien nodig, bijvoorbeeld door filters aan te brengen, kolommen aan te passen of resultaten weergegeven aan te passen.
  2. Klik naar wens op PDF export of Excel export, de export wordt gedownload.
  3. De gedownloade overzichten worden getoond. Klik een bestand aan om te openen.
  4. Klik op Print, het printscherm wordt getoond en selecteer een printer om af te drukken.