Kolomindeling wijzigen.

Een overzicht heeft een kolomindeling ingesteld door de beheerder, deze kan worden gewijzigd. De wijzigen blijven bewaard:

1. Navigeer naar een overzicht en klik op Selecteer kolommen:

2. De standaard indeling wordt nu getoond.
3. Met de opwaartse en neerwaartse pijlen kan een kolom verplaatsen worden:

4. Met de rode button kan een kolom worden verwijderd.
5. Klik op de dropdown button om een selectie te maken uit nieuwe toe te voegen kolommen. Selecteer een kolom:

6. Klik op de plus om deze kolom toe te voegen aan de indeling. De kolom wordt onderaan de indeling geplaatst. Verplaats deze naar wens.
7. Klik op Opslaan om de kolomindeling op te slaan.
8. Klik op Standaard terugzetten, om terug te keren naar de standaard kolomindeling.