Mijn Account.

1. Ga rechtsboven in het scherm naar het Poppetjes Icoon:

1. Kies de optie ‘Mijn Account’.
  2. Links in beeld heb je een aantal verschillende menu opties:
    • Accountgegevens: hier staat een overzicht van de accountgegevens die in het systeem bekend zijn. Hier kan je ook accountgegevens aanvullen of wijzigen indien gewenst. Het handtekeningveld kan gebruikt worden om een eigen gekozen handtekening in te stellen die vervolgens onder alle uit het systeem te verzenden mailtjes wordt toegevoegd.
    • Afwezigheid: met het instellen van de afwezigheid is het mogelijk een vervanger aan te stellen. Er kan alleen een vervanger geselecteerd worden met dezelfde rol als jijzelf . Tijdens jouw afwezigheid krijgt de opgegeven vervanger tijdelijk jouw autorisatie in het systeem en daarmee dus toegang tot jouw dossiers en acties.
    • BIG-registratie: dit onderdeel is uitsluitend relevant voor BIG geregistreerde gebruikers die toegang moeten krijgen tot het Medische Portaal van Visma Verzuim DWC. Je krijgt als gebruiker pas toegang tot het Medische Portaal nadat je je BIG-nummer hebt ingevuld, het systeem voert vervolgens een controle uit of het BIG-nummer overeenkomt met onder andere de naw gegevens zoals in het BIG-register geregistreerd.
    • Gekoppelde accounts: wanneer je over meerdere Visma Verzuim DWC inlogs beschikt, bijvoorbeeld omdat je voor meerdere klanten van jouw arbodienst werkzaam bent kan je hier accounts koppelen. Dat betekent dat je altijd maar met 1 account hoeft in te loggen en vanuit die Visma Verzuim DWC omgeving kan ‘switchen’ naar de gekoppelde omgeving. Bij het opgeven van de Omgevingsnaam kies je voor een duidelijk herkenbare naam van de te koppelen Visma Verzuim DWC omgeving. Wanneer je deze functionaliteit gebruikt zie je de omgeving waar je naar kan ‘switchen’ terug rechts boven in het menu onder het Poppetjes icoon.
    • Google Authenticator: hier kan je een Google Authenticator QR code genereren om de Google Authenticator app op een ander of bijvoorbeeld een extra apparaat te activeren.
    • U2F-token: hier heb je de mogelijkheid om een zogeheten U2F token in te schakelen die je kan gebruiken voor MFA. U2F token zijn een soort USB-sticks waarmee je de MFA code kan invoeren.
    • Logboek: hier vind je een overzicht van alle handelingen in het systeem die door jouw account zijn uitgevoerd.