MFA resetten.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je je geen toegang meer hebt tot de gekozen MFA methode, bijvoorbeeld omdat je telefoonnummer gewijzigd is of je de Google Authenticator app niet meer hebt dan kan je je MFA methode opnieuw instellen via de Applicatiebeheerder van Visma Verzuim DWC binnen jouw organisatie.

Wanneer je nog wel beschikt over de Google Authenticator app of het gekozen telefoonnummer maar de MFA methode wilt wijzigen dan volg je de onderstaande stappen om een nieuwe MFA methode in te stellen:

1. Ga naar het inlogscherm (https://login.dotweb.cloud) en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op het scherm Tweefactorauthenticatie op Tweefactorauthenticatie opnieuw instellen.
  3. In het volgende scherm heb je verschillende mogelijkheden:
    • Mijn code werkt niet
    • Ik heb de Authenticator App niet meer
    • Ik ben mijn mobiele telefoon kwijt
    • Tweefactorauthenticatie opnieuw instellen

Afhankelijk van de optie die je hier aanklikt zal het systeem je mee nemen in de te ondernemen stappen.