Placeholders

Door middel van placeholders is het mogelijk gegevens uit Visma Verzuim DWC automatisch te vullen in een cockpit-item met behulp van een sjabloon.

Een placeholder haalt de gegevens op die binnen Visma Verzuim DWC beschikbaar zijn. Zo toont de placeholder Verzuimmeldingsdatum bij het generen van het document de verzuimmeldingsdatum van de geselecteerde werknemer.

Placeholders zijn in het Admin-portaal in te richten in sjablonen voor documenten, notities, e-mails en welkomste-mails.

De volgende categorieën met placeholders zijn in Visma Verzuim DWC beschikbaar:

• Verzuimverloop
  • Agenda
  • Casemanager
  • Bedrijfsarts
  • Datum
  • Document aanvraag
  • Dossier
  • Vragenlijst
  • Werknemer
  • Beoordelingsgesprek medewerker
  • Voogd
  • Werkgever
  • Links
  • Organisatorische eenheid (juridische entiteit)
  • Handtekening
  • Leidinggevende
  • Gebruiker
  • Welkomst email
  • UWV

De placeholder BIG-nummer (categorie Bedrijfsarts) pakt de naam van de gebruiker die op het betreffende dossier van de werknemer is ingesteld (veld Bedrijfsarts dossier). Indien deze niet gevuld is, wordt de de bedrijfsarts van de juridische entiteit getoond. Wanneer ook deze leeg is, de bedrijfsarts van de organisatorische eenheid.
Verder is de placeholder Gebruikers BIG nummer (categorie Gebruiker) in te stellen. Hierbij wordt de naam van de medische gebruiker getoond in het cockpit-item dat is gekozen. Indien dit niet mogelijk is, wordt er geen inhoud getoond.