Verrichting

ALGEMEEN

De verrichtingen zijn de handelingen die worden ingepland bij een discipline. Een verrichting wordt gekoppeld aan een verrichtingstype. Aan een verrichting kan een normtijd gekoppeld worden en tevens wordt er bepaald bij wie de verrichting ingepland kan worden, bij de werkgever of werknemer.

De verrichting is planbaar wanneer ook onderstaande inrichting gemaakt is:

In dit artikel worden de onderstaande items nader toegelicht:

VOORWAARDEN

• Verrichtingstypes zijn aangemaakt.

OVERZICHT VERRICHTINGEN

Navigeer naar het Admin portaal | Agenda | Verrichting.

1. Verrichting | De aangemaakt verrichting.
2. Type | Het verrichtingstype waar deze verrichting aan gekoppeld is.
3. Ten behoeve van | De verrichting kan gepland worden bij de werkgever, werknemer of bij beide (vrij).
4. Tijd | De normtijd gekoppeld aan de verrichting.
5. Kleur | De kleur van de agendaafspraak.
6. Code | De gekoppelde code van de verrichting.
7. Actief | Een groene vink geeft een actieve status weer. De verrichting is planbaar.
8. Toevoegen | Klik om een nieuwe verrichting toe te voegen.
9. Zoeken | Er kan gezocht worden op verrichting, type, werkgever, werknemer en normtijd.

STAPPEN VERRICHTING TOEVOEGEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Agenda | Verrichtingen en klik op Toevoegen.
2. Vul de naam van de verrichting in.
3. Vul, indien nodig, een code in wanneer er gebruik wordt gemaakt van een koppeling.
4. Selecteer de verrichtingstype waaraan de verrichting gekoppeld moet worden.
5. Selecteer ten behoeve van wie de verrichting planbaar is. Kies voor Vrij, als het voor de werkgever en werknemer beschikbaar moet zijn.
6. Vul een normtijd in.
7. Selecteer een kleur. De kleur is zichtbaar in de agenda.
8. Vink Verbergen in wizard aan, wanneer de verrichting niet via de agendawizard gepland mag worden. de verrichting is wel planbaar in het Agenda portaal.
9. Vink Anoniem aan, wanneer de verrichting en dus afspraak alleen zichtbaar mag zijn voor:

• De geplande medewerker | De afspraak is zichtbaar in het medewerker portaal.
  • De agenda gebruiker, dit is de eigenaar van de agenda die de afspraken uitvoert, bijvoorbeeld een bedrijfsarts.
  • De gebruiker die de afspraak heeft ingepland.

10. Vink Actief aan, om de verrichting te activeren.
11. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.

De verrichting is planbaar wanneer ook onderstaande inrichting gemaakt is: