Agenda's

ALGEMEEN

Om het agendaportaal te kunnen gebruiken is het noodzakelijk minimaal één agenda aan te maken. In de agenda wordt de beschikbaarheid vast gelegd en de afspraken ingepland.

VOORWAARDEN

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Agenda | Agenda's en klik op Toevoegen.
2. Selecteer een discipline waar de agenda voor wordt gemaakt.
3. Selecteer de gebruikers, waarvoor de agenda beschikbaar is.
4. Vul de naam van de agenda in.
5. Standaard is de agenda actief en zijn overlappen afspraken toegestaan. Vink uit indien nodig.
6. Vul de start- en eindtijd in waarbinnen de beschikbaarheid kan worden opgegeven.
7. Selecteer de locatie waarvoor de discipline werkzaam is.

8. Vink de verrichtingen aan, die binnen de agenda gepland mogen worden.
9. Indien gebruik wordt gemaakt van Webconsult, vul hier de URL in.
10. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.