Flexibele dashboards

ALGEMEEN

Een portaal wordt geopend met een dashboard. Elke gebruiker met een bepaalde rol/functie, heeft zijn eigen informatiebehoefte. Om aan deze informatiebehoefte te voldoen is het mogelijk om voor elke rol een eigen dashboard te creëren.

VOORWAARDEN

BESCHIKBARE WIDGETS

Widget Voorbeeld
Openstaande dossiers mceclip3.png
Ontvangen e-mails Volgt
Ziekmeldingsfrequentie mceclip4.png
Actieve taken mceclip5.png
Aankomende afspraken mceclip6.png
Verzuimpercentage mceclip14.png
Ontvangen signalen mceclip8.png
Gemiddelde ziekteverzuimduur mceclip9.png
Laatst bewerkte dossiers mceclip10.png
FAQ mceclip11.png
Laatste nieuws mceclip12.png
Actueel verzuimpercentage mceclip7.png
Actieve dienstverbanden mceclip15.png
Verzuim muteren mceclip16.png
Instroom Volgt
Doorstroom Volgt

STAPPEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Basisgegevens | Flexibele dashboards en klik op Toevoegen.

2. Sleep de beschikbare widget naar de ruimte waar de widget op het dashboard getoond moet worden.

3. De widget is geplaatst. Sleep de widget terug, wanneer deze verwijderd moet worden of vervang de widget door een andere widget in de ruimte te plaatsen.
4. Geef de widget een naam.
5. Selecteer de rollen waarvoor het dashboard beschikbaar moet zijn.
6. Selecteer de portalen waar het dashboard getoond moet worden.
7. Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren.