Medewerkersoverzichten

ALGEMEEN

Er zijn twee standaard medewerkersoverzichten actief:

• Medewerkers
  • Medewerkers uit dienst

Naar wens kunnen er eigen medewerkersoverzichten worden aangemaakt ten behoeve van het Casemanagement portaal.

In dit artikel wordt onderstaande toegelicht:

OVERZICHT MEDEWERKERSOVERZICHTEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Overzichten | Medewerkersoverzichten.

2. De reeds aangemaakte overzichten worden getoond.
3. Gebruik de op- en neerwaartse pijlen om de volgorde van de overzichten te bepalen in het Casemanagement portaal.

MEDEWERKERSOVERZICHT TOEVOEGEN

1. Navigeer naar het Admin portaal | Overzichten | Medewerkersoverzichten  en klik op Toevoegen.

2. Vul een naam in voor het overzicht.
3. Selecteer de rollen die rechten krijgen op het overzicht.
4. Klik op Opslaan en doorgaan.

5. Voeg kolommen toe aan het overzicht door te klikken op de plus.

6. Maak een keuze uit de beschikbare kolommen.
7. Klik op Kolom opslaan.

Herhaal de stappen 5 t/7 voor meer kolommen.

mederwerkeroverzicht5

8. Wijzig de volgorde van de kolommen met de op- en neerwaartse pijlen, of verwijder een kolom door te klikken op het verwijder teken.

9. Voeg filters toe aan het overzicht door te klikken op de plus.

10. Maak een keuze uit de beschikbare filters, in dit voorbeeld het filter Werkgever.
11. Afhankelijk van het geselecteerde filter kan er een waarde gekozen worden waarop gefilterd moet worden.
12. Klik op Opslaan om het filter op te slaan.

13. Klik op Opslaan om het gehele overzicht op te slaan.