Logboek van het werkgeverdossier toegevoegd

In het werkgeverdossier is vanaf nu het logboek zichtbaar, waarin we voor jou als gebruiker inzichtelijk maken wat de wijzigingen hierin zijn geweest. Zo is in te zien wanneer notities of documenten zijn toegevoegd. Verder wordt vastgelegd wanneer een upload of verrichting is aangemaakt. Wanneer een taak wordt afgerond en er tijd op wordt geschreven, wordt deze verrichting ook toegevoegd aan het logboek. Ten slotte wordt het automatische rapport in het logboek getoond die is gegenereerd voor de betreffende werkgever.

Een automatische rapport kan worden toegevoegd in het Admin portaal via Basis informatie > Automatische rapporten > Nieuw rapport toevoegen > Specificatie voor werkgever.

Bij export van een dossier wordt een PDF-bestand toegevoegd met dossierinhoud

In de vorige release is de flow voor het downloaden van dossiers verbeterd. In deze release is in de export nieuwe functionaliteit toegevoegd. Er is nu een PDF-bestand beschikbaar met daarin alle dossierinhoud. Alle notities, documenten en UWV-documenten van het betreffende dossier zijn hierin opgenomen. Dit geldt zowel voor het reguliere verzuimdossier in het casemanagement, als het medisch dossier.
De bestandsnaam van het PDF-document is gelijk aan het zip-bestand, bijv.
de zwaan-a-vertrouwelijk-2023-03-31-16-01.pdf

Leeftijd van de werknemer toegevoegd

Gebruikers vinden het makkelijker om naast de geboortedatum van de werknemer ook direct de leeftijd te zien. Met deze release is de leeftijd dan ook aan de gegevens van de werknemer toegevoegd.