Casemanagement portaal

Dienstverband gesloten wanneer de werknemer ziek uit dienst wordt gemeld

Wanneer een werknemer hersteld wordt gemeld met reden Ziek uit dienst, wordt er een bericht naar het UWV verstuurd. Echter, de einddatum van het dienstverband wordt niet opgenomen in dit bericht, waardoor deze wordt afgewezen door het UWV. Om die reden wordt vanaf nu ook direct het betreffende dienstverband van de werknemer beëindigd. De datum van de herstelmelding en de datum van het einde van het dienstverband zijn in dat geval gelijk aan elkaar.