Dossierindeling.

Afhankelijk van de door de applicatiebeheerder gekozen inrichting zie je onder het tabblad Dossier verschillende indelingen terug.

De indeling die je hier ziet kan per dossiertype verschillen en is bedoeld om de verschillende soorten informatie in een dossier logisch te ‘categoriseren’ voor jou als gebruiker. Hier zie je dus alle in het systeem aanwezige documenten en/of notities, inclusief de belangrijkste informatie, waarvoor jij als gebruiker bent geautoriseerd. Door op een document of notities te klikken opent deze.

Per onderdeel heb je onder meer de mogelijkheid om een document aan te maken in het systeem of een document te uploaden vanaf je computer. Wanneer je een document aanmaakt, of juist upload, opent de cockpit van Visma Verzuim DWC.