Dossiertypes.

Visma Verzuim DWC kent verschillende dossiertypes, ook wel dossiersoorten genoemd. Afhankelijk van de inrichting en de voor jou ingestelde autorisaties zie je een of meerdere dossiertypes terug in het systeem. Hieronder een staat een opsomming van de meest voorkomende dossiers die op werknemersniveau aangemaakt kunnen worden:

• Verzuim
  • Preventief
  • Zwangerschap
  • Orgaandonatie
  • Adoptie- of pleegzorg
  • Medisch
  • Medisch Preventief

In Visma Verzuim DWC zie je de verschillende dossiertypes als volgt terug op werknemerniveau: