Dossiergegevens.

Wanneer je in een dossier naar het Gegevens tabblad gaat zie je in een oogopslag de belangrijkste informatie met betrekking tot het dossier. Zo zie je onder meer hier terug:

• Dossiertype
  • Het opgestarte protocol (met taken)
  • Dossier status
  • Start- en eventueel einddatum
  • Is er sprake van een ongeval (regresrecht bij Verzuimdossiers)
  • Verpleegadres

De getoonde informatie in dit scherm is afhankelijk van het dossiertype en kan dus variëren.

Indien er voor jouw gebruikersrol ingesteld is dat je gegevens mag wijzigen, kan je dat hier ook doen. Je kan dan onder meer:

1. Dossiergegevens wijzigen, bijvoorbeeld de startdatum dossier, verwachte verzuimduur of een verpleegadres toevoegen.
  2. Het dossier verwijderen. Je kan een dossier alleen verwijderen indien er geen documenten en/of notities meer in het dossier aanwezig zijn. Het systeem controleert hierop.