Taken bewerken of afronden.

Het taakoverzicht toont taken die uitgevoerd moeten worden. Dit kunnen taken zijn die toegevoegd worden via een ingericht protocol of taken die handmatig zijn toegevoegd door een gebruiker.

Wanneer je een taak selecteert verschijnen rechtsonder de opties die je hebt als gebruiker. De getoonde acties zijn afhankelijk van de geselecteerde taak en van gemaakte keuzes in de inrichting:

• Afronden: de taak krijgt een einddatum (= actuele datum) en wordt als afgerond gemarkeerd in het dossier
  • Toewijzen: hiermee kan je de taak toewijzen aan een specifieke gebruiker in het systeem. Deze gebruiker krijgt de taak te zien in het takenoverzicht
  • Annuleren: de taak wordt geannuleerd en hoeft niet meer uitgevoerd te worden
  • Uitstellen: hiermee kan je de taak opnieuw inplannen
  • Heropenen: hiermee kan je geannuleerde of reeds afgeronden taken heropenen
  • Bijwerken: hiermee kan je handmatig toegevoegde taken bijwerken, bijvoorbeeld de startdatum of de naam van de taak
  • Document opstellen: hiermee kun je een document opstellen in het kader van de uit te voeren taak
  • Notitie opstellen: hiermee kun je een notitie opstellen in het kader van de uit te voeren taak
  • E-mail opstellen: hiermee kun je een e-mail opstellen in het kader van de uit te voeren taak
  • UWV: hiermee ga je rechtstreeks naar het invulscherm om het aan de taak gekoppelde UWV sjabloon in te vullen.
  • Afspraak maken: hiermee kun je, via de planningswizard, direct een afspraak plannen bij bijvoorbeeld een bedrijfsarts in het kader van de uit te voeren taak
  • Tijdschrijven: hiermee open je de tijd schrijfmodule.