8-2-2024 - Verstoring bij medisch dossier (opgelost)

Een notitie of document dat vanuit het medisch dossier wordt geselecteerd, resulteert momenteel in een leeg scherm. We onderzoeken dit probleem en houden jullie op de hoogte van de voortgang.

Als tijdelijke workaround kan eerst de Cockpit worden geopend. Vervolgens kan de notitie of het document in het rechteroverzicht worden geselecteerd voor een correcte weergave. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 9.50 uur: de oorzaak is gevonden en hiervoor wordt een fix gemaakt.

UPDATE 10.02 uur: de fix is doorgevoerd naar productie. Hiermee moet het probleem opgelost zijn. Er kan een refresh van de pagina in het medisch portaal nodig zijn. De oorzaak kwam door het implementeren van de nieuwe cockpit met de release. Hierbij is een van de checks verkeerd gegaan wat betreft het schakelen tussen de oude en nieuwe.